Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Spotlight on my corrupt mind

The Girl with that Evil smile

Furcsaságok tárháza

2024. május 06. 23:14 - Girl with that Evil smile

Szubjektív valóság elemzés 1.0

Furcsa dolog a kialvatlanság és még furcsább a velejáró libidó vesztés is. A motorikus funkciók elvesztése előtt, még a REM fázis kiiktatása közben az ember nem ura gondolatainak és érzéseinek. Csapong az érzelmek hullám tengerén, ami nappal pocsolya, éjszaka pedig tajtékzó veszedelem. 

Harmadnapja nem alszom

Nem a bulizás és nem is a KÉJ lovagjaimnak köszönthető, de testem megelégelte az álmokat, melyek helyébe félálom ostromolta képek léptek. Egyik sem összefüggő, azonban mind egy sablonra épül. Az orgazmusra! Pontosabban annak hiányára.

Egyre több olyan önismerettel foglalkozó honlap próbálja edukálni az embereket arra, hogy mi az orgazmus, hogy a párunkra is oda kell figyelni szex közben és, hogy szégyen érzet nélkül hogyan lehet együttlétet kialakítani. Megdöbbenve olvastam ezeket a contenteket. Így felhívtam a New York-i barátnőmet, aki igen csak szaftos részletekkel tud szolgálni a valós idejű szexualitásról.

A város, ami sosem alszik - New York

Gondolhattam volna, hogy kiterjesztett szubjektív valóságban élek, de a felismerés durván arcon csapott. A férfiak kortól függetlenül nem figyelnek oda a női partnereikre szex közben, hogy az jó-e nekik. Na most itt nem csak a folyamatos orgazmusról beszélek. A nőiség és férfiasság kiteljesedéséről, a közös és önkényes vágyak megéléséről és igen a finom orgazmusról.

"Gyakrabban megtörténik, mint hinnéd."

Így jellemezte a szívbemarkoló valóságot  New York egyik feltörekvő sztárja. Első férjével sosem tapasztalta meg az orgazmust és számtalan ember körülötte soha nem is fogja megtapasztalni, hiszen nincs öntudatuk. Öntudat a tested felett, a kielégülésed tárgya felett és az önbizalom általi megtapasztalás felett.

A férfiak elmennek és ez legyen elég a nőnek felfogás uralkodik a világban. A legszomorúbb, hogy a nők is ezt gondolják, hogy normális. Nos, hölgyeim és uraim lehull a lepel!
Genetikailag úgy vagyunk felépítve, hogy a nőnek el kell mennie! A férfinak pedig egyszer sem kell. Durván hangzik? Kicsit sem az. Ássunk a mélyére.

A szex arról szól, hogy más által megkívánod saját magad és önazonosságodból adódóan megszerzed magadnak a kielégülést. Ehhez szükséges egy nagy fokú önszeretet, ami nem egyenlő az önelégültséggel. Szükséges továbbá önismeret, hogy ismerd mi az, ami neked jólesik és mi az, ami már fáj is. Illetve, ha ezek közül egyik sincs meg vagy éppen minddel rendelkezel is, akkor szükséges a kommunikáció folyamatos fenntartása. Kapni és adni elv szerint a nő a befogadó, a férfi az adakozó. Ebből kiindulva már 180 fokot fordultunk a fentiekhez képest. Fontos tisztázni azonban, azt is, hogy mit értünk az alatt, hogy férfinak nem kell elmennie! Nos, manapság azért nem ismeretes ez az alapvető biológiai folyamat, mert a férfiak pár perc alatt elmennek. Ez nem normális! Aki azt hitte igen, azzal csak egy probléma van, mégpedig, hogy hagyta, hogy azok a társadalmi "normák", amikben szocializálódott uralják az életét. 

Alap, hogy normál?

Az alapokat nem a társadalmi szabályok határozzák meg, hanem a biológia. A.H Maslow Brooklyn-i pszichológus szerint (csak, hogy földrajzilag két kontinensen maradjunk) az evés, ivás és szex az alapszükségleteinket jelenti, amit azonnal, állatias ösztönnel és folyamatosan ki kell elégítenünk. Tehát, a szexualitás mindenki számára ösztönszinten jelenik meg, ameddig az tudatos énünk fel nem kerekedik a tudatalatti felett. Hogy jön ez ide? Nos, a biológia szerint a szex alap szükséglet és a biológia szerint a férfinak nincs bekódolva, hogy orgazmusa legyen minden együttlétnél. Arra van bekalibrálva, hogy hosszú ideig kitartson és a szexualitás színes folyamán sokszorosan kielégítse a nőt! Ez miért jó a férfinak? Hát olvasd el kedves olvasóm a blog többi cikkét és megtudod!!! 

A lényeg, hogy kötelező és ezt házi feladat jelleggel kiadom neked is, hogy deríts ki neked mi a jó a z ágyban és kérdezd meg a partneredet is! Kellemetlen? Aligha! Tekints erre, mint alap szükségletre, amit ki kell elégíteni a lehető legszaftosabb módon, így adva kellő fűszert az életedre. 

 

Nem fejeztem be!

Ennyivel nem engedlek el. Ugyanis szomorú és egyben felháborító, hogy az emberek arra verik magukat mennyi partnerrel voltak együtt, miközben megsem tapasztalták az orgazmust vagy hova tovább beleverték a nőbe magukat és ott hagyták, mint kutya a dögöt. Kemény szavak ezek? Az is kemény az is mit tettél! Személyeskedésem és vulgaritásom azt a célt szolgálja, hogy átmenjen az infó!  Fontos megérteni, hogy a nő nem tárgy és a férfi sem. Az, hogy a kölcsönös megegyezés szerint kefélnek kötöttségek nélkül az emberek New York-ban vagy Budapesten az egészséges. Az viszont tiszteletlen a másik emberi lénnyel szemben, amikor nem veszed figyelembe még az állatias ösztöneit sem, nem hogy az érzésit! Értitek már? Az indulatom Maslow piramisából ered. Hova tovább, olyan emberrel akarni kapcsolatot kialakítani, aki még az ösztöneidre sem figyel, amely a Maslow-piramis alján helyezkedik el, akkor, hogyan akar bárki komoly kapcsolatot létre hozni, ami már az alapokat sem tudja lefektetni?

Mutatom miről beszélek:
maslow_5lepcsos.jpg

 

Írásaim továbbra is a szubjektív valóságomat tükrözik. Általános érvényű dolgokat ebből tudom csak leszűrni, de kérlek, hogy jelezd, neked milyen megtapasztalásaid vannak.
Elmentél már valaha szégyenérzet nélkül? Kértél valaha bármit is a párodtól? Érezted azt valaha, hogy te ezt érdemled? 

Ja és nem az a cél távolról sem, hogy minden alkalommal elmenj! Az odavezető út sokkal érdekesebb! További részletekért katt az írásaimra.

XO The Girl

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spotlightmymind.blog.hu/api/trackback/id/tr4518299901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása