Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Spotlight on my corrupt mind

Spotlight on my corrupt mind

Szerep vagy előjáték?

Mindent a squirt szexről

2023. szeptember 20. - Girl with that Evil smile

Milyen szex fétisek vannak?

A "Daddy-korszak" egyik fő velejárója, hogy olyan dolgokat kipróbálunk, amiket a pornó filmekben láttunk. Mikor azt mondják, hogy a Szex és New York tanította beteges hajlamaik kibontakozására a nőket, csak nevetek. Tegye fel a kezét, aki látott már olyan férfit, akinek ne lenne fetisizmusa valamihez. Nem is beszélve azokról a generációkról, akik a pornó filmeken nőttek fel...

De mi is az a fétis?

Személyes példámat közszemlére téve járom körbe, ennek a még annyira sem különös emberi viselkedésnek a részleteit. Vigyázat! A reflektor erősen világítja meg elmém legsötétebb és legmocskosabb zugait. ÁLLJ MEG, és ne olvasd tovább, ha nem bírod az arcpirító részleteket, a durva jeleneteket és... azt, hogy felismered önmagad!

Bátor. Hát tessék: Az én sugar daddy-m sok mindent kipróbált már, általam.. Egyik kedvence a squirt szex, vagyis mikor olyan orgazmust ér el a partnered, ami triggerel bizonyos erogén zónákat, így a végeredmény pisilés szerű spriccelés (a női nem tagjaitól). Néha a húgyhólyag is kiürülhet, de ahhoz vagy szándékosság vagy egy valóban nagyon ügyes partner kell.

Hogy miért nem a nőn múlik a squirt, mint sok minden más? 
Hmm.. Ez egy szaftos választ igényel!

Kezdem egy sztorival.
19:00, valahol Budapesten..

Kopognak az ajtón.Szokásos eleganciában lépte át a küszöböt, bézs öltöny szettjében, melyben először láttam meg azon a bizonyos konferencián... Én ugyan így szokásosan "kiöltöztem". Csipkés átlátszó jumpsuit, magassarkú, hosszú fekete haj. Telefonált... Mindig dolgozik, bár ez sosem tartott vissza. Most viszont, türelemre intett. Enyhe szemforgatás közepette, úgy döntöttem, hogy csak azért is felhívom magamra a figyelmet. Elkezdtem pakolni, vizet tölteni, ágyat bevetni. Mr. Daddy meg közben telefonált, jegyzetelt és egyre mérgesebb tekintettel pillantgatott rám. A ruha átlátszó volt. Az idomok mozgás közben táncot lejtettek. A testem brillírozott.

Mikor letette a telefont:
- Ezt soha többet nem csinálhatod! -mondta.
- Először is, mire gondolsz? Másodszor - közelebb hajoltam hozzá és a térdére raktam a kezem - nem mondhatod meg nekem, hogy mit tehetek meg és mit nem.

Itt, valóban szerencsém volt. Sosem engedtem, hogy olyat adjon nekem, amiért cserébe valaha is kérhet vagy követelhet bármit. Szerződésünk alapja a kölcsönös diszkréció és szabadság. A pénz csak a szórakoztatásunk kiteljesedéséhez kellett. 

- Meglátjuk. - itt felkapott, az ágyra tett elég vehemensen és levette az övét. Összehajtotta. - Vetkőzz!
Hangja mérges és visszafojtott volt. Tudtam jól ilyenkor mit vár el. Szexin bepucsítva várni a hirtelen és fájdalmas ütéseket. Igen, egyik fetisizmusa a spanking volt. Érzékien csinálta, de csak, akkor, ha kértem! És én kértem! Ó, de még mennyire, hogy kértem.

2022. decembere
- Mire az amire a vágysz? -kérdeztem az ölében ülve, sejtelmes hangon, s úgy mosolyogtam rá, mint A lány azzal az ördögi mosollyal.
- Hogy érted?
- Olyanra gondolok, amit eddig nem tudtál vagy mertél kipróbálni vagy olyanra, amit már rég tettél. Mi az, amire valójában gerjedsz, apuci?
Hezitálást követően ezt mondta - Azt hittem ennél többet már nem kérhetek.
- Velem bármit megtehetsz. - megcsókoltam a nyakát, végig simítottam a kezem a mellkasán és a fülébe súgtam. - Mond el nekem apuci, mire vágysz?

Azon az éjszakán nyomot hagyott rajtam. Nem csak az érzelmi kavalkád, hanem - te jó ég - fizikai és egyben erotikus "bántalmazás". Nem féltem, mert tudtam, hogy ez nem holmi BDSM. Ez szín tiszta érzelem kiáradás. A hatalom vágy, az érzékiség, a férfiasság és gyengébb nem iránti beteges vonzódás jele. Minden nem létező határt betartva kipróbáltuk a belt spanking-et. Mikor úgy érezte, hogy elég, felsegített, átölelt, a tükörnek én háttal álltam. És kvázi miközben megakarta nyugtatnia  testem, megakart vigasztalni, meg is csodálta a "művét".

Hogy fájt? Nem. Túlságosan elvontam azzal foglalva, hogy mennyire szexi, hogy milyen hangot ad ki, hogy én milyen hangot adjak ki, így észre sem vettem a fájdalmat. Pedig a fenekem vörös volt. Egy csík pedig keresztezett, lila véraláfutás volt... Megsimogatta. A fájdalom, ekkor más, intimebb testrészemben kezdett el elterjedni. Izgató és érzéki jelenet volt.
A következő címmel fémjelezném ezt a jelenetet: "Önmagától mentett meg a hercegem."

Innentől kezdve még jobban bíztam benne! Furcsa volt, ezért gyorsan utána néztem, hogy mi is történt valójában. 

A spanking műfaja

Hatalmi játék! Az egyik fél, erővel és erejét fitogtatva felülkerekedik a másikon. Általában kinky-vel társul, vagyis szerepjátékkal. 
 Sok örömet okozhat, ha a szeretőd ölébe húzódva megadod magad. Ahogy a szoknyádat felcsúsztatod, a bugyidat lehúzod, érezheted a szerepek kirobbanó hatalmát. Eljátszható a rossz kislány szerepét, akit meg kell büntetni vagy bármely hatalmi alá és felé rendeltségi szerepeket.
 A spanking gyakran egyfajta felszabadulás az emberek számára. Az extrém érzelmi kiáradás hatására akár a sírás is előfordulhat. De semmiképp sem a fájdalom miatt!
Az irányítás feladása megnyugtatónak bizonyulhat, és néhányan azért szeretik a fenekelést, mert így egy pillanatra feladhatják a gondjaikat.

Olvass tovább a spankingről itt.

"Mi alapból szerepet játszottunk!"

2023. szeptember, 20:00, valahol Budapesten...

Ahogy említettem, nem rajtam múlt mi következik. Teljesen a kezébe helyeztem magam. Megadtam magam neki és ő ezt élvezte. 
A hatalom játék második eleme az általam csak "gladiátor szexnek" nevezett együttlét. Aki már látta a Spartacus című sorozatot, az láthatta Gannicus-t is akció közben! Az a férfi úgy bánt minden nővel mint egy isten az istennőjével. Úgy mozgott mint egy görög isten és mégannyira sem engedte a nőket orgazmus nélkül elmenni, mint az arénában a vetélytársait élve...

Igen, az én Daddy-m Gannicus is volt. 

Minden egyes behatolást úgy éltem meg, mint a legmélyebb, legfájdalmasabb dolgot a világon, amiből egyre többet akarok. Táncoshoz illő csípő mozgását megállította, hogy gyűrűs (melyen gyűrű is volt) és középső ujját a vulvámba tegye. Az ujjai mindig csodát tettek, de most, a vehemencia, a spanking-el fűszerezett előjáték, a belőle áradó düh, amit rajtam vezet le, az mind együtt egy squirt orgazmusba fulladt. Tudtam ezt. Imádtam, hogy tud ilyeneket, sőt ez volt mind végig a célja!
Belém hatolt újra. Nedves volt mindkettőnk hasa. 

 - Jó kislány. Szeretem mikor ilyen piszkos vagy. Folytasd csak. Engedd el magad. Ügyes. - (balls deep), sóhajai erősek és hangosak voltak. Én csak nyöszörögtem. Nehezen vettem levegőt, úgy éreztem, hogy amint vége lesz, elájulok. 
Újabb spriccelés. Ezúttal máshonnan is jött.
-Ahh.. ez az. Jó kislány. 

Folytatta. Úgy éreztem minden és mindenünk nedves. De nem zavart. Olyan szintű eksztázisban voltam, hogy mindent, amit máskor piszkosnak gondoltam, most "piszkosnak" éreztem. A fröcsögés, a csattogás, a sóhajok, megszámlálhatatlan orgazmust is adhattak volna. De most azt éltem át, amit csak nagyon ritkán és nagyon kevés embernél, tudatom az éterben szállt és egy pillanatra elhomályosult minden. A lábaim megremegtem, a testem fájdalmat és csodát érzett, a lelkemből felszakadt sóhaj pedig visszarántott ő hozzá. 

A szemembe nézett és elmosolyodott. Fáradt és elégedett mosoly volt.
- Ügyes voltál. - arcomat atyai módon megsimogatta - Apuci büszke rád. - Azzal elsétált a fürdőbe.

Ott maradtam. Mozdulni sem bírtam. A térdem felhúzva remegett. A szememből folyt a könny. Ilyen csodálatos fájdalmat még nem éltem át. Minden porcikám egy ölelésre és egy fürdésre vágyott. 

Mikor visszajött a fürdőből, megkérdezte, hogy vagyok. Ekkor már nyoma sem volt a dühnek, a vehemenciának. Gyengéd és érzelmekkel teli arca azt sugallta, hogy Ő most azért jött, hogy megmentsen. Fel karolt és a gondosan előkészített fürdővízbe bele tett. Aznap este egy teljesen másik énjén is megismertem. Egy egészen elragadó énjét, amely gondoskodó, érdeklődő és amelybe sajnos még bele is tudnék szeretni....

 Nincs elérhető leírás.

 Kép: girlsmanifests

 

XO
The Girl

A bejegyzés trackback címe:

https://spotlightmymind.blog.hu/api/trackback/id/tr2718218575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása