Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Spotlight on my corrupt mind

The Girl with that Evil smile

Furcsaságok tárháza

2024. május 06. 23:14 - Girl with that Evil smile

Szubjektív valóság elemzés 1.0

Furcsa dolog a kialvatlanság és még furcsább a velejáró libidó vesztés is. A motorikus funkciók elvesztése előtt, még a REM fázis kiiktatása közben az ember nem ura gondolatainak és érzéseinek. Csapong az érzelmek hullám tengerén, ami nappal pocsolya, éjszaka pedig tajtékzó veszedelem. 

Harmadnapja nem alszom

Nem a bulizás és nem is a KÉJ lovagjaimnak köszönthető, de testem megelégelte az álmokat, melyek helyébe félálom ostromolta képek léptek. Egyik sem összefüggő, azonban mind egy sablonra épül. Az orgazmusra! Pontosabban annak hiányára.

Egyre több olyan önismerettel foglalkozó honlap próbálja edukálni az embereket arra, hogy mi az orgazmus, hogy a párunkra is oda kell figyelni szex közben és, hogy szégyen érzet nélkül hogyan lehet együttlétet kialakítani. Megdöbbenve olvastam ezeket a contenteket. Így felhívtam a New York-i barátnőmet, aki igen csak szaftos részletekkel tud szolgálni a valós idejű szexualitásról.

A város, ami sosem alszik - New York

Gondolhattam volna, hogy kiterjesztett szubjektív valóságban élek, de a felismerés durván arcon csapott. A férfiak kortól függetlenül nem figyelnek oda a női partnereikre szex közben, hogy az jó-e nekik. Na most itt nem csak a folyamatos orgazmusról beszélek. A nőiség és férfiasság kiteljesedéséről, a közös és önkényes vágyak megéléséről és igen a finom orgazmusról.

"Gyakrabban megtörténik, mint hinnéd."

Tovább
Szólj hozzá!

Vonzódás - KÉJ lovagok

2024. január 03. 01:13 - Girl with that Evil smile

Furcsa dolog a vonzódás. Aki először unszimpatikus az a másik percben már a fantáziádat bitorolja. Elég egy félszeg mosoly, ami azt mutatja tetszel neki és mire észbe kapsz már te is így akarsz rá mosolyogni. 

Történetünk egy munkahelyi kapcsolat románcához vezet, mely sosem történt meg. Édes pillantások félszeg mosolyok és az egyszerűtől a bonyolult fantáziáig vezet. 
Sosem jó, ha sokáig benne ragadunk egy fantáziában...

Tovább
Szólj hozzá!

A BÍBORVÖRÖS DOLGOZÓSZOBA

2023. szeptember 30. 22:41 - Girl with that Evil smile


Élénken emlékszem a percre, mikor ráeszméltem, hogy a bennem rejlő Istennőt kiengedtem, s hogy a férfi akinek a szobájában voltam kedves volt, akár egy gyóntató pap. Én még is, akkor és ott, úgy éreztem, hogy megidéztem az ördögöt.

Korhatáros besorolás

Vonzódtam hozzá, ami neki furcsa volt. Nem kárhoztatom érte, volt köztünk minimum 30 év korkülönbség (ha nem több). Számára ez hízelgő volt, nekem maga a megtestesült vágy. Csak tudnám, mi is az a vágy. A "teljesség igénye nélkül" azt mondanám, hogy mindazon emberi érzések, melyeket azon nyomban szükséges ki elégíteni. 

Tovább
Szólj hozzá!

Szerep vagy előjáték?

2023. szeptember 20. 20:22 - Girl with that Evil smile

Mindent a squirt szexről

Milyen szex fétisek vannak?

A "Daddy-korszak" egyik fő velejárója, hogy olyan dolgokat kipróbálunk, amiket a pornó filmekben láttunk. Mikor azt mondják, hogy a Szex és New York tanította beteges hajlamaik kibontakozására a nőket, csak nevetek. Tegye fel a kezét, aki látott már olyan férfit, akinek ne lenne fetisizmusa valamihez. Nem is beszélve azokról a generációkról, akik a pornó filmeken nőttek fel...

De mi is az a fétis?

Személyes példámat közszemlére téve járom körbe, ennek a még annyira sem különös emberi viselkedésnek a részleteit. Vigyázat! A reflektor erősen világítja meg elmém legsötétebb és legmocskosabb zugait. ÁLLJ MEG, és ne olvasd tovább, ha nem bírod az arcpirító részleteket, a durva jeleneteket és... azt, hogy felismered önmagad!

Tovább
Szólj hozzá!

Mikor lesz már végre egy jó szex rovat Magyarországon?

2022. május 27. 10:57 - Girl with that Evil smile

Szex és Budapest

A szemérmességet őrző újságok sokasága nem csak, hogy nem ír releváns információkat a szexről, de még inkább erősítik a sztereotípiákat és a szégyenérzetet. Eufemizálják a szexet, mint ahogy az egy klasszikus poszt-kommunista ország társadalmában KELL lennie. Hol vannak ezzel kapcsolatban a KSH felmérések? Mikor jutunk el végre odáig, hogy ráeszméljenek a főszerkesztők, hogy azért nincs kereslet "valós" szexuális párbeszédre, mert a sajtó úgy szocializálja a magyarokat, hogy a szex az bűn? 

kepernyokep_2024-05-18_152029.png

kép: forrás

Tovább
5 komment

Tabu téma: Ne szólj szám nem fáj a sex?

2022. március 10. 14:23 - Girl with that Evil smile

Szex és Budapest

ez.png

Kép: @Lainey.molnar

Sok dolgot elhallgatunk, talán a konfrontálódás elkerülése végett vagy csak, mert soha megsem tanultuk azt a szót kimondani, hogy "akarom". A gyermekeket mindig a szeretném szóra tanítják, mintha szégyelniük kéne a saját  döntéseiket, közben pedig  szépen lassan az évek alatt eljutnak abba a kamaszkorba, amikor a sok elfojtott érzés és önmaguk valós jelleme kitörik egy csúnya veszekedésben. A felnőtté válás alapköve lenne, hogy megtanulunk csöndben maradni vagy mi magunk tesszük ezt saját magunkkal?

Tovább
Szólj hozzá!

Álmomban már láttalak

2022. február 22. 13:41 - Girl with that Evil smile

és meg is szereztelek...

Miért olyan k*rva nehéz egy megálmodott szex jelenetet reggel elviselni? Mert tudom, hogy valószínűleg sohasem fog megtörténni és tudom, hogy ez még évekig kísérteni fog nappal is, de azt is tudom, hogy ha akarom sikerülhet és amint találkozom vele, nem fogom türtőztetni magam!

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása